İçeriğe geç

Tren Kart Ne Işe Yarar

Tren kart nasıl kullanılır?

Biniş Paketleri TRNKART biniş paketlerinin her biri, geçerlilik tarihinden itibaren 60 gün içinde belirttiğiniz iki istasyon arasında kullanılabilir. Sadece YHT’ler için geçerli olan 15-20 ve 30 seferlik paketler, farklı indirim oranlarıyla uygun fiyatlı seyahat seçenekleri sunar.

Tren kartı kaç TL?

TrenKartFullYoung*Gezgin Paketi (30 gün)800 TL640 TLGezgin Plus Paketi (30 gün)1120 TL896 TL12 Mart 2016 hakkında bilmek istediğiniz her şey

TCDD tren kart nereden alınır?

Trenkart hizmetlerinden yararlanmak isteyen yolcuların şirketin resmi internet sitesi üzerinden veya işyerlerinde üyelik formunu doldurmaları gerekmektedir. Üyelik onaylandıktan sonra sistem tarafından sağlanan müşteri numarası kullanılarak gişeden, internetten ve mobil satış kanallarından indirimli koltuk numarası alınabilir.

Hızlı tren abonelik kaç TL?

FİYAT VE KART KULLANIM KURALLARI FİYAT GRUPLARI (ÜCRET GRUPLARI) TAM AYLIK ABONELİK (AYLIK KART) 15 – 21 İSTASYON (İSTASYONLAR)₺29.69222 – 28 İSTASYON (İSTASYONLAR)₺34.24329 – 35 İSTASYON (İSTASYONLAR)₺39. 99336 – 43 İSTASYON₺44.2742 daha fazla hat

Trenkart nasıl alınır 2024?

YHT ve ana hat trenlerindeki yolculuklarınızda Tren Kart üyelik bilgilerinizle sisteme giriş yaparak, ek bir ücret ödemeden web sitemiz veya mobil uygulamamız üzerinden koltuğunuzu kolayca seçebilirsiniz.

Gidiş dönüş tren bileti kaç gün geçerli?

Daha önce oluşturulan açık biletlerin geçerlilik süresi 180 gün olarak kalır ve kural değişikliğinden sonraki açık biletler için de geçerlidir. Yeni düzenlemeye göre, hareket günü veya öncesinde yapılan bilet değişikliklerinde yüzde 10 indirim uygulanacaktır.

Tren bileti nasıl alınır?

TCDD Taşımacılık AŞ biletleri gişelerden, PTT şubelerinden, turizm ofislerinden, web sitesinden ve cep telefonlarından satın alınabilir. Tüm sorularınız için danışma numaraları 06.00-23.00’dır.

Hızlı tren kaç yaş ücretsiz?

(0-6 yaş (73 ay altı) çocuklar ayrı bir koltuk gerekmediği takdirde ücretsiz seyahat edebilirler.) (0-12 yaş arası çocuklar en az 18 yaşında olan bir ebeveyn veya veli eşliğinde seyahat edebilirler.) 60-64 yaş arası yolcular %15: 60-64 yaş arası yolcular için geçerlidir.

Abonman trende geçerli mi?

Başkentray’da 18 Nisan’dan itibaren öğrenci abonmanlarının kullanılmasının ardından, UKOME’nin 14 Haziran 2022 tarihli toplantısında Polatlı-Ankara arasındaki banliyö trenlerinde de öğrenci abonmanlarının geçerli olması kararlaştırıldı.

Trenlerde kart geçiyor mu?

İkili anlaşmalar kapsamında düzenlenen kartlar/paket veya onaylı belgeler, tren, yolculuk ve yolcu türüne bağlı olarak belirli koşullar altında bilet olarak da kullanılabilir.

TCDD gidiş dönüş indirimi kalktı mı?

TCDD gidiş-dönüş biletlerde indirim uygulamasını durdurdu! Durumu kuruma bildirdiğimde kurum 1 Haziran 2022 tarihi itibariyle uygulamayı durdurduğumuza dair açıklama yaptı.

TCDD cip salonu kimler kullanabilir?

Rail&Miles CIP Lounge Kullanım Şartları: Rail&Miles CIP Lounge’dan; VakıfBank Rail&Miles, Reserve Card, Private Card, Platinum Plus ve Metal Kart sahipleri ile Platinum ve MilPlus Platinum kredi kartı sahipleri faydalanabilir.

Trende öğrenci indirimi var mı?

YHT uçuşlarında farklı indirim türleri bulunmaktadır. Bu indirim türleri şunlardır: Aynı istasyonlar arasındaki gidiş-dönüş uçuşlarda %15 indirim uygulanmaktadır. Yolcularımız isterlerse yolculukları için farklı trenleri seçebilirler. 13-26 yaş aralığındaki gençlere %20 gençlik indirimi uygulanmaktadır.

Tcdd indirimli bilet kimlere?

İndirimler: Gidiş-dönüş bilet alanlara %15,7, 12-12 yaş arası çocuklara %50,1, 26-64 yaş arası gençlere %15,6, 15 yaş ve üzeri yolculara %15,65, 5 yaş ve üzeri yolculara %50.

Marmaray kaç TL öğrenci?

Böylece İstanbulkart 17.70 liradan 20 liraya, öğrenci kartı 8.64 liradan 9.76 liraya, sosyal kart (öğretmen, 60 yaş) 12.67 liradan 14.32 liraya çıktı. Zam sonrası Marmaray’ın en uzak mesafesi 46.94 TL oldu.

TCDD bilet nasıl alınır?

TCDD Taşımacılık AŞ biletleri gişelerden, PTT şubelerinden, turizm ofislerinden, web sitesinden ve cep telefonlarından satın alınabilir. Her türlü sorunuz için danışma numaraları 06:00-23:00’dır.

Otobüste temassız kart nasıl kullanılır?

Tek yapmanız gereken, kartınızı araçlardaki kart okuyuculara yaklaştırmak ve cihaz okuma yaptığında bip sesini duyduktan sonra kartınızı çıkarmak.

Trenlerde kart geçiyor mu?

İkili anlaşmalar kapsamında düzenlenen kartlar/paket veya onaylı belgeler, tren, yolculuk ve yolcu türüne bağlı olarak belirli koşullar altında bilet olarak da kullanılabilir.

Anında sanal kart nasıl kullanılır?

Sanal kartı nasıl kullanırım? Sanal veya sanallaştırılmış kartlar, sanal ödemeler aracılığıyla yapılan tüm işlemlerde kullanılabilir. Tüketiciler, tıpkı fiziksel kartlarıyla çevrimiçi alışveriş yaparken olduğu gibi, kart bilgilerini girerek alışveriş yapabilirler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gaziantep Elden Ödeme Alan Escort